Oružani napad na koncertu u Las Vegasu: Policija neutralisala napadača

Izvor: Beta, 02.Okt.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružani napad na koncertu u Las Vegasu: Policija neutralisala napadača

Policija je saopštila da je "neutralisala" osumnjičenog napadača u hotelu Mandalej bej u Las Vegasu koji je ubio najmanje dve osobe."Potvrdjujemo da je osumnjičeni neutralisan", navela je danas policija Las Vegasa na Tviteru, navodeći da se veruje da nema drugih strelaca.Dve osobe su poginule i 24 ih je povredjeno u pucnjavi na muzičkom festivalu u Las Vegasu.Naoružani napadač pucao je na okupljene na festivalu kantri muzike "Route 91 - Harvest", kod hotela i kazina Mandalej bej, u južnom delu centralnog bulevara u Las Vegasu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tramp izjavio saučešće žrtvama u pucnjavi u Las Vegasu

Izvor: B92, 02.Okt.2017

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je saučešće porodicama nastradalih u pucnjavi na festivalu kantri muzike "Rut 91 harvest" u Las Vegasu...Više od 50 osoba je ubijeno, a više od 200 ranjeno kada je napadač zapucao na publiku koja je prisustvovala tom festivalu...Napadač je ubijen,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.