Opština Stari grad: Potrebna konzervirana hrana, voda i higijenski paketi

Izvor: Blic, 17.Maj.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština Stari grad: Potrebna konzervirana hrana, voda i higijenski paketi

Opština Stari grad poziva sugrađane da se priključe akciji pomoći ugroženom stanovništvu u poplavljenim područijima širom Srbije. Ljudi dobre volje mogu da pomognu, prvenstveno sa konzerviranom hranom, flaširanom vodom i higijenskim paketima.

- Molimo građane da ne donose odeću i obuću jer je prethodnog dana, kada je počela akcija, prikupljeno dovoljno za ugroženo stanovništvo. Pomoć se može doneti u hol zgrade opštine Stari grad u Makedonskoj 42 od 8 do 21 sat. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tokom celog vikenda dežuraće volonteri - navodi se u saopštenju.

Kamioni sa neophodnim prehrambenim proizvodima, flaširanom vodom i sanitarno-higijenskim paketima upućeni su stanovništvu ugroženom poplavama u Lazarevcu, Ubu, Bajinoj Bašti, Lajkovcu, Paraćinu, Užicu i Požegi.

Gradska opština Stari grad poziva sugrađane da pokažu svoju humanost, solidarnost i pomognu ugroženom stanovništvu u poplavama širom Srbije. Neophodne informacije mogu se dobiti na telefon opštine Stari grad 011/3220-721.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stari grad uputio pomoć ugroženima

Izvor: Blic, 17.Maj.2014

Beogradska opština Stari grad uputila je danas pomoć ugroženom stanovništvu Lazarevaca, a neophodni, prehrambeni proizvodi, flaširana voda i sanitarno - higijenskim paketi prethodno su dopremljeni Lajkovcu, Paraćinu, Užicu, Požegi, Ubu i Bajinoj Bašti...Kako je saopšteno, obezbeđeno je i gorivo...

Nastavak na Blic...

Potrebna hrana za ugroženo stanovništvo

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2014

BANJALUKA - Mlijeko, ulje i konzervirana hrana ovog trenutka su najpotrebniji ugroženom stanovništvu, poručili su volonteri koji u banjalučkom Domu omladine prikupljaju pomoć.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.