Stari grad: Volonteri prikupljaju pomoć za ugrožene

Izvor: Blic, 16.Maj.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stari grad: Volonteri prikupljaju pomoć za ugrožene

Opština Stari grad uputila je hitnu pomoć ugroženim sugrađanima u opštinama Palilula i Čukarica, kao i stanovištvu u gradovima Srbije i pozvala Beograđane da donesu hranu, vodu, higijenske pakete i odeću.

Kako se navodi u saopštenju opštine Stari grad, kamioni sa neophodnim prehrambenim proizvodima, flaširanom vodom i sanitarno-higijenskim paketima upućeni su stanovništvu ugroženom poplavama u Ubu, Bajinoj Bašti, Lajkovcu, Paraćinu, Užicu i Požegi.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Opština je danas uputila poziv stanovnicima Starog grada da pokažu humanost, solidarnost i pomognu ugroženom stanovnštvu širom Srbije - navodi se u saopštenju i dodaje da ljudi dobre volje mogu da pomognu, prvenstveno sa konzerviranom hranom, flaširanom vodom, higijenskim paketima, odećom, gumenim čizmama, kabanicama i ćebadima.

Pomoć se može doneti u hol zgrade opštine Stari grad u Makedonskoj 42, gde od 8 do 21 sat, u petak, subotu i nedelju dežuraju volonteri.

Neophodne informacije mogu se dobiti na telefon opštine Stari grad 011/3220-721.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MUP APELUJE: Potrebne čizme, hrana za bebe...

Izvor: Studio B, 16.Maj.2014

Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je danas na sve koji su u mogućnosti da pruže pomoć spasiocima, ali i najmlađim sugrađanima. ..Njima su neophodne čizme, kabanice, lopate i druga oprema...U saopštenju se podseća da je i najmlađima neophodna pomoć - hrana za bebe, mleko u prahu, kašice,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.