Oprez na putevima, moguće poledice i smanjena vidljivost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2021, 13:51

Oprez na putevima, moguće poledice i smanjena vidljivost

Zbog najavljenih padavina, moguće poledice i smanjene vidljivosti, kao i pojačanog intenziteta saobraćaja koji se očekuje danas i sutra, jer mnogi pravoslavni vernici obeležavaju slavu Sveti Nikola, učesnici u saobraćaju trebalo bi da budu oprezni, saopštilo je preduzeće "Putevi Srbije"

Štab zimske službe i ekipe putara dežuraju 24 časa, intervenišu na terenu i posipaju kritične deonice u cilju bezbednosti saobraćaja, navedeno je u saopštenju.

Apeluje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se na vozače da bez preke potrebe ne kreću na put, a ukoliko krenu, da obavezno imaju zimsku opremu i lance u brdovitim i planinskim terenima, kao i da poštuju ograničenja brzine i vožnju prilagode uslovima na putu.

Tokom vikenda u Srbiji se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja ali i nove padavine, pa će doći do povećanja snežnog pokrivača u planinskim predelima, a vozače očekuju zimski uslovi vožnje, saopštio je AMSS

Prema najavama, u planinskim predelima doći će do povećanja snežnog pokrivača za pet do 10 centimetara.

Iako su temperature danas u plusu, u jutarnjim i večernjim satima očekuju se niže temperature, pa je moguća i poledica.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima, graničnim prelazima i teretnim terminalima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.