Opozvan otpravnik poslova Kosova jer je Berišu nazvao psihopatom

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozvan otpravnik poslova Kosova jer je Berišu nazvao psihopatom

Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj danas je doneo odluku o opozivu otpravnika Kosova u Crnoj Gori Džafera Ahmetija zbog njegovih izjava o bivšem premijeru Albanije Salji Beriši. Salji Beriša

Ahmeti je na Fejsbuku napisao kako je Beriša psihopata i izrazio je čuđenje kako je narod Kosova mogao da ga toliko poštuje.

"Odluka o opozivu doneta je posle njegovih komentara u socijalnoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja nije u skladu sa diplomatskim pravilima i ponašanjem jednog diplomate", kaže se u saopštenju MIP-a Kosova.

U saopštenju se ističe da takvi stavovi ne predstavljaju stavove institucija Kosova.

Ministar Hodžaj lično i ceo narod Kosova zahvalni su bivšem premijeru Albanije Salji Beriši za njegov veliki doprinos za Kosovo, kaže se u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanija povlači diplomatskog predstavnik u Crnoj Gori zbog Fejsbuka

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 08:29

Kosovski ministar spoljnih poslova Enver Hodžaj opozvao je otpravnika poslova u Crnoj Gori, jer je bivšeg albanskog premijera Saljija Berišu na Fejsbuku nazvao psihopatom...Hodžaj je odlučio da "neodložno vrati" otpravnika poslova Džafera Ahmetija "posle njegovih komentara na društvenoj mreži...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.