Izvor: RTS, 02.Feb.2022, 19:21

Opozicija predstavila kandidate za predsednika, gradonačelnika i nosioca liste

Koalicija Ujedinjena Srbija predstavila je kandidata za predsednika Srbije Zdravka Ponoša, gradonačelnika Beograda Vladetu Jankovića i nosioca liste za parlamentarne izbore Mariniku Tepić.
Koalicija Ujedinjena Srbija predstavila je kandidata za predsednika Srbije Zdravka Ponoša, gradonačelnika Beograda Vladetu Jankovića i nosioca liste za parlamentarne izbore Mariniku Tepić.

Veruju u pobedu i poručuju da je potrebno razgovarati sa građanima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osloboditi zemlju straha i sačuvati izborni rezultat.
"Srbija će posle aprilskih izbora biti normalna uređena zemlja, svesna sebe i svoje prošlosti ali ne zagledana u prošlost već okrenuta ka budućnosti", rekao je Zdravko Ponoš iz Ujedinjene Srbije.
Marinika Tepić apelovala je na sve ljude željne slobode i pravde da ostanu dosledni ciljevima i vrednostima, hrabri i da zajedno sačuvaju izbornu volju.
"Svaki detalj će se znati o planovima, sklopljenim ugovorima, o onome što je postignuto i nije postignuto, neki računi će morati da se polože, ali to ne znači progon bivše vlasti", rekao je Vladeta Janković.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ujedinjena Srbija predstavila kandidate za predsednika i premijerku Srbije, gradonačelnika Beograda

Izvor: VOA, 02.Feb.2022

Kandidati koalicije Ujedinjena Srbija na izborima 3. aprila poručili su u sredu da će ta koalicija na izborima 3. aprila pobediti, ali da je to tada potrebno razgovarati sa građanima, osloboditi zemlju straha i sačuvati izborni rezultat. Nosilac liste Ujedinjene Srbije na parlamentarnim izborima...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.