Oni se kriju iza poklona za Anastasijino punoletstvo, a Ceca im poručuje....

Izvor: B92, 24.Maj.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni se kriju iza poklona za Anastasijino punoletstvo, a Ceca im poručuje....

Šaljiva fejsbuk akcija "Poklon za Anastasijino punoletstvo" koje je 25. maja, ima skoro 200 hiljada lajkova i preko 700 hiljada poseta do sada. Nikola Bojović i Dragan Damjanović su idejni tvorci ove grupe, te priznaju da nisu očekivali ovoliku pažnju.

Iako su neki predlozi uvredljivi, ovi momci se tome protive.

”Nije da vređamo, dosta se nacionalista pojavilo na dogadjaju i krenuli su da pominju rat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devedesetih i Arkana, i neke teme koje nemaju mesto za takav dogadjaj, to nije bio prvobitni plan”, kaže jedan od njih.

Nikola i Dragan hteli su svojom šalom da skrenu pažnju medijima da prate realne probleme, a ne da se bave trivijalnim stvarima, poput praćenja zivota dece poznatih licnosti. Anastasiji će ipak odneti poklon iznenadjenja, u skladu sa svojim finansijama.

Sa druge strane i mama Ceca ima interesantan predlog za fanove ove Fejsbuk grupe. Pogledajte u prilogu šta kaže.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.