Ognjanovići: Roditelji sa obolelom decom da se jave, daćemo im preostali novac

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjanovići: Roditelji sa obolelom decom da se jave, daćemo im preostali novac

Nebojša i Jelena Ognjanović rekli su juče da pozvaju sve roditelje, koje imaju bolesnu djecu da im se jave i da će dati preostali novac od liječenja njihove kćerke.

"Novac je skupljan o pej pal naloga to objasnili tužiocu. Nema pranja novca, sve je bilo regularno. Napominjem da će novac ići za bolesnu decu. Sigurno neće ostati ništa na našem računu", rekao je Nebojša Ognjanovi, a prenosi Blic.

Njegova supruga je poručila da da će novac dati djeci po cijenu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << idu u zatvor, a ne pojedinim humanitrnim fondovima iz kojih su vršili pritisak na njih.

"Već sada smo donirali preko milion evra u Institutu za majku i dete. Sav preostali novac će ići u humanitarne svrhe i to direktno za bolesnu decu", rekla je Jelena Ognjanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.