Ognjanovići saslušavani više od četiri sata u Tužilaštvu

Izvor: Blic, 30.Jan.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjanovići saslušavani više od četiri sata u Tužilaštvu

Nebojša i Jelena Ognjanović, roditelji pokojne Tijane, danas su na odvojenim saslušanjima u beogradskom Višem tužilaštvu, odbacili navode da su prevarili građane i prali novac koji je skupljen za operaciju njihove ćerke, saznaje "Blic",

Saslušanje je počelo u 9 sati ujutru a trajalo je oko četiri i po sata.

Prvi je iskaz dao Nebojša Ognjanović, a za njim i njegova supruga Jelena Ognjanović. ebojšino saslušanje trajalo je dva i po sata.

Ognjanovići >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su iskaz dali u Višem tužilaštvu u Beogradu zbog prijave koju je podnela policija za krivična dela prevara i pranje novca.

Građani Srbije su za lečenje Tijane Ognjanović, koja je nažalost preminula 15. jula u bolnici u Hjustonu, uplatili ukupno 2.580.000 evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ognjanovići proveli više od četiri sata u Tužilaštvu

Izvor: Blic, 30.Jan.2015

Nebojša i Jelena Ognjanović, roditelji pokojne Tijane, danas su saslušani u Višem tužilaštvu, saznaje "Blic",..Saslušanje je počelo u 9 sati ujutru a trajalo je oko četiri i po sata...Prvi je iskaz dao Nebojša Ognjanović, a za njim i njegova supruga Jelena Ognjanović. ebojšino saslušanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.