Oglasio se i Aerodrom Nikola Tesla: Otvoren je za avio-saobraćaj

Izvor: B92, 12.Dec.2021, 17:57

Oglasio se i Aerodrom "Nikola Tesla": Otvoren je za avio-saobraćaj

Beogradski Aerodrom Nikola Tesla neprekidno je otvoren za avio-saobraćaj, uprkos snegu koji od jutros neprestano pada.

Zimski štab i operativne službe beogradskog aerodroma maksimalno su i u punom kapacitetu angažovane, kako bi se avio-saobraćaj odvijao bezbedno i bez odlaganja letova, saopštili su.

Poletno-sletna staza i manevarske površine u normalnoj su funkciji, a uslovi kočenja na pisti redovno se proveravaju, kako bi bilo omogućeno bezbedno sletanje i poletanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vazduhoplova.

"S obzirom na činjenicu da je tokom dana nekoliko letova zabeležilo kašnjenje, kao i da je nekoliko letova otkazano, molimo putnike da prate informacije o svom letu. Sve informacije o redu letenja putnici mogu dobiti na internet prezentaciji www.beg.aero, u Službi informacija putem broja telefona 209-4444, kao i u izabranoj avio-kompaniji. Zbog otežanog drumskog saobraćaja usled padavina, molimo putnike da na aerodrom krenu dosta ranije, kako bi na vreme obavili sve formalnosti pred let i izbegli kašnjenja", piše u saopštenju Aerodroma "Nikola Tesla".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.