Održana  medjunarodna konferencija o bezbednosti dece Bezbednost i odgovornost 2022

Izvor: Beta Video, 13.Okt.2022, 12:12

Održana medjunarodna konferencija o bezbednosti dece ``Bezbednost i odgovornost 2022``

BEOGRAD - U Hotelu ``Metropol Palas``održana je medjunarodna konferencija o bezbednosti dece ``Bezbednost i odgovornost 2022`` koju je otvorila premijerka Ana Brnabić, ambasador SAD Kristofer Hil, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić i osnivač Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić . (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Problem nasilja ne gurati pod tepih, fokus na edukaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2022

U Beogradu se danas održava konferencija o bezbednosti dece na čijem je otvaranju premijerka Srbije Ana Brnabić poručila da je obaveza države da problem nasilja koji uključuje decu "ne gura pod tepih" već da se "uhvati u koštac" i upregne sve svoje resurse kako bi se što uspešnije sa njim izborila..."Fokus...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jurić ključ problema vidi u MUP-u

Izvor: Beta Video, 13.Okt.2022

BEOGRAD - Osnivač Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić je istakao da ključ problema vidi u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP), ocenjujući da koliko su daleko od uvodjenja samog sistema zavisi od ``dobre ili loše volje ministra``. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.