Određen pritvor pomagačima osumnjičenom za zločin u Priboju

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 10:15

Određen pritvor pomagačima osumnjičenom za zločin u Priboju

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio je pritvor trojici Pribojaca.

Oni se sumnjiče da su u nedelju ujutru Igoru A. (28), policajcu koji je par sati ranije u pribojskom kafiću nasmrt pretukao Ervina Ćelahmetovića (35), pobegne u Bosnu i Hercegovinu.

Sve troje terete se za pružanje pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Među njima su devojka iz Priboja sa kojom je odbegli bio u bliskim odnosima, inače zaposlena u Graničnoj policiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan njegov prijatelj, kao i član familije, inače penzioner.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", istraga je došla do saznanja da je Igor A. državnu granicu sa BiH, koja se nalazi nadomak Priboja, ilegalno prešao u nedelju u ranim jutarnjim satima.

Policajac za kojim je raspisana potraga zbog ubistva, rođeni Pribojac koji je službovao u Beogradu, u subotu oko ponoći je u jednom kafiću u Starom Priboju tri puta pesnicom udario u glavu Erina Ćelahmetovića kraj koga je stajao za šankom.

Pregledom snimaka sa sigurnosne kamere utvrđeno je da je između njih dvojice prethodno došlo do prepirke.

Od zadobijenih udaraca Ervin je pao na pod i izgubio svest, dok je Igor A. u tim momentima napustio lokal. Dva sata kasnije nesrećni Ćelahmetović preminuo je u Opštoj bolnici Priboj usled, kako je utvrđeno obdukcijom, krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

Ervin Ćelahmetović, koji je važio za primerenog mladića i za koga poznanici kažu da se u životu nije potukao, sahranjen je juče na groblju Bijeliš kod Starog Priboja.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pritvor do 30 dana osumnjičenom za ranjavanje dvojice muškaraca na Vračaru

Izvor: Danas, 24.Maj.2023

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana N.Đ. osumnjičenom za ranjavanje dvojice muškaraca na Vračaru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.