Izvor: Blic, 24.Maj.2023, 09:51

POMOGLI POLICAJCU UBICI DA POBEGNE U BOSNU Određen pritvor pomagačima osumnjičenom za zločin u Priboju, među njima i policajka koja radi na granici

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio je pritvor troma Pribojaca na koje je pala sumnja da su u nedelju ujutru Igoru A. (28), policajcu koji je par sati ranije u pribojskom kafiću nasmrt pretukao Ervina Ćelahmetovića (35), pobegne u Bosnu i Hercegovinu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Određen pritvor pomagačima osumnjičenom za zločin u Priboju

Izvor: B92, 24.Maj.2023

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio je pritvor trojici Pribojaca...Oni se sumnjiče da su u nedelju ujutru Igoru A. (28), policajcu koji je par sati ranije u pribojskom kafiću nasmrt pretukao Ervina Ćelahmetovića (35), pobegne u Bosnu i Hercegovinu...Sve troje terete se za pružanje...

Nastavak na B92...

Određen pritvor osumnjičenima da su pomogli policajcu da pobegne nakon ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2023

Viši sud u Užicu odredio je pritvor do 30 dana M. S. (26), N. G. (22) i M. A. (65) iz Priboja zbog sumnje da su pomogli policajcu I.A. da pobegne nakon ubistva u tom gradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.