Izvor: Blic, 15.Dec.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ponedeljka podela karata za "klasični doček Nove godine"

Grad Beograd i ove godine u okviru „Beogradske zime” nastavlja omiljenu tradiciju Beograđana pod nazivom „Nova godina otmeno”, u kojoj će učestvovati oko 150 učesnika. Program klasike, džeza i evergrina održava se 31. decembra u Velikoj dvorani i na sceni u foajeu „Sava centra”. Podela besplatnih ulaznica počinje u ponedeljak, 18. decembra, na blagajnama „Sava centra”, Doma omladine Beograda i Kolarčeve zadužbine. Jedna osoba može preuzeti maksimalno dve ulaznice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Koncert će tradicionalno započeti sa mladim umetnicima. Od 21 čas Dečja filharmonija će u okviru deset godina postojanja izvesti deo svog atraktivnog repertoara koji obuhvata dela od Baha i Betovena do filmske muzike za decu. Posebno će biti interesantan i mali inkluzivni događaj i zajednički nastup sa VIS „Nebograd”, koji se bavi radom sa decom sa autizmom.

U centralnom delu programa nastupiće orkestar „Kamerata Serbika” sa dirigentom Aleksandrom Markovićem i Biljanom Radovanović, profesorkom FMU u Beogradu. Kao solisti nastupiće violinista Roman Simović i nova velika evropska zvezda Robert Lakatoš.

Neposredno pre ponoći sa orkestrom „Kamerata Serbika” nastupaju pevači Nikola Mijailović (bariton) i Dragana Radaković (sopran).
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luka Ignjatović, Schime Trio: "Budućnost srpskog džeza je fantastična"

Izvor: B92, 15.Dec.2017

Povodom 100 godina od rođenja Dizija Gilespija, jednog od najveličanstvenijih muzičara u kompletnoj džez istoriji, na ekskluzivnom događaju 21. decembra od 20 časova u Velikoj sali Doma omladine Beograda, nastupiće istaknuta imena italijanske i srpske džez scene: Fabricio Boso i Schime Trio +...

Nastavak na B92...

Doček u Sava centru 2018: Nova godina otmeno

Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Dec.2017, 01:12

U okviru manifestacije Beogradska zima 2017/18. i ovoga puta biće organizovan doček Nove godine u Sava centru – „Nova godina otmeno“. Nastavlja se omiljena tradicija Beograđana „Nova godina otmeno“ u kojoj će 31. decembra 2017. biti oko 150 učesnika. Program klasike, džeza i evergrina...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Obojeni program 23. decembra u Domu omladine

Izvor: Blic, 16.Dec.2017

Obojeni Program uskoro objavljuje svoj dugoočekivani live album. Vinilno izdanjezove se “Exit 2017”​ i na njemu će se naći spektakularan nastup koji je kultni novosadski bend priredio na glavnoj bini Exit festivala u julu ove godine. Koncertna promocija albuma Obojenog Programa biće održana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.