Od 3. septembra ponovo saobraća međunarodni voz na liniji Topčider-Bar

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Avg.2020, 18:26

Od 3. septembra ponovo saobraća međunarodni voz na liniji Topčider-Bar

Srbija Voz" a.d. saopštio je danas da će od 3. septembra početi ponovo da saobraća međunarodni voz za Crnu Goru, za koji će karte biti u prodaji od utorka, 1. septembra.

Večernji međunarodni voz iz Topčidera za Bar, polaziće u 21.10 sati, a iz Bara za Topčider polazak je u 19.00 sati.

Ovaj voz će u svom sastavu imati kola sa sedištima, kušet kola, spavaća kola i kola za prevoz automobila.

Od putnika se očekuje da se ponašaju u skladu sa preporukama >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za suzbijanje epidemije korona virusa, dok je korišćenje zaštitne maske prilikom putovanja obavezno.

Sve dodatne informacije o polascima, rezervaciji mesta i ceni karata mogu se naći na sajtu Srbvoz.rs, kao i na fejsbuk stranici "Srbija Voz" a.d.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz iz Srbije za Crnu Goru od 3. septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2020

Preduzeće Srbija voz saopštilo je danas da će od 3. septembra početi da saobraća međunarodni voz za Crnu Goru, pa će večernji međunarodni voz iz Topčidera za Bar polaziti u 21:10, a iz Bara za Topčider u 19 časova...Voz će u svom sastavu imati kola sa sedištima, kušet kola, spavaća kola...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.