Od 25. januara taksi u Novom Sadu više nikad neće biti isti

Izvor: Telegraf.rs, 03.Dec.2016, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 25. januara taksi u Novom Sadu više nikad neće biti isti

Gradsko veće je odobrilo delimično poskupljenje taksi prevoza u Novom Sadu i to samo za start u visini od 15 dinara, saznaje 021.rs.

Prema cenovniku koji je donelo Gradsko veće i koji će se primenjivati od 25. januara sledeće godine, start će u svim tarifama biti 85, umesto dosadašnjih 70 dinara, dok će cene kilometra ostati iste. Ovo je velika promena, budući da je Novi Sad uvek važio za grad koji ima pristupačne cene vožnje taksijem.

Podsetimo, u I tarifi kilometar >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je 52 dinara i odnosi se na Novi Sad, Veternik, Petrovaradin i Sremsku Kamenicu, dok je u II tarifi kilometar 66 dinara i važi za noćnu vožnju u ovim mestima.

Treća tarifa, u kojoj je kilometar 98 dinara, važi za vožnju van naseljenih mesta, kao i za gradsku vožnju tokom praznika.

(Telegraf.rs / Radio 021)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosađani nema više jeftine vožnje, "skače" taksi

Izvor: B92, 03.Dec.2016

Novi Sad -- Gradsko veće je odobrilo delimično poskupljenje taksi prevoza u Novom Sadu i to samo za start u visini od 15 dinara, prenosi 021.rs...Prema cenovniku koji je donelo Gradsko veće i koji će se primenjivati od 25. januara sledeće godine, start će u svim tarifama biti 85, umesto dosadašnjih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.