Poskupljuje start u taksi prevozu u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2016, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poskupljuje start u taksi prevozu u Novom Sadu

Gradsko veće je odobrilo delimično poskupljenje taksi prevoza u Novom Sadu i to samo za start u visini od 15 dinara, saznaje 021.rs.

Prema cenovniku koji je donelo Gradsko veće i koji će se primenjivati od 25. januara sledeće godine, start će u svim tarifama biti 85, umesto dosadašnjih 70 dinara, dok će cene kilometra ostati iste.

Podsetimo, u I tarifi kilometar je 52 dinara i odnosi se na Novi Sad, Veternik, Petrovaradin i Sremsku Kamenicu, dok je u II tarifi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kilometar 66 dinara i važi za noćnu vožnju u ovim mestima.

Treća tarifa, u kojoj je kilometar 98 dinara, važi za vožnju van naseljenih mesta, kao i za gradsku vožnju tokom praznika.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Od 25. januara taksi u Novom Sadu više nikad neće biti isti

Izvor: Telegraf.rs, 03.Dec.2016

Gradsko veće je odobrilo delimično poskupljenje taksi prevoza u Novom Sadu i to samo za start u visini od 15 dinara, saznaje 021.rs...Prema cenovniku koji je donelo Gradsko veće i koji će se primenjivati od 25. januara sledeće godine, start će u svim tarifama biti 85, umesto dosadašnjih 70 dinara,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.