Obustavlja se saobraćaj ka Crnoj Gori u ovom periodu: Evo koji put da izbegavate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 09:08

Obustavlja se saobraćaj ka Crnoj Gori u ovom periodu: Evo koji put da izbegavate!

Savetuje se korištenje alternativnih pravaca

Ovih decembarskih dana privode se kraju radovi na sanaciji odrona nedaleko od Brodareva, pa će zbog radova koji zahtevaju pun profil saobraćaj na ovoj deonici biti potpuno obustavljen.

Kako su rekli iz Puteva Užice, na državnom putu IB reda broj 23, deonica Mioska - granica Srbije i Crne Gore, na lokaciji Žuti kuk kod Brodareva, u periodu od srede, 13. decembra do petka, 15. decembra doći će do potpune obustave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saobraćaja u vremenu od 8 do 16 časova.

Razlog zbog koga će saobraćaj biti u prekidu jesu radovi na sanaciji odrona nepravilne kosine, koji se radi već dve godine, a pred sam kraj 2023. očekuje se završetak sanacije.

Nakon 16 časova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila - regulisan semaforima, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Vozačima koji planiraju da se tokom ova tri dana upute ovom deonicom magistralnog puta za more, savetuje se da koriste alternativni pravac preko Jabuke i Pljevalja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.