Oblik gornje usne otkriva kakav vam je seksualni život

Izvor: Blic, 11.Avg.2011, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblik gornje usne otkriva kakav vam je seksualni život

Da li imate ravne usne poput Džulije Roberts ili zaobljene kao Rijana? Istraživanje koje je nedavno sprovedeno na jednom univerzitetu u Škotskoj otkriva da dame koje imaju gornju usnu u obliku slova M imaju 12 puta više šansi da dožive orgazam tokom masturbacije.

Psiholozi su zamolili 258 žena od 18 do 35 godina da opišu izgled svojih usana i seksualne navike. Čak 95 odsto njih sa izrazito oblikovanom gornjom usnom je reklo da dostižu orgazam same, a samo 60 odsto sa ravnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << usnom u istim uslovima može da dostigne vrhunac.

Ipak, ista studija je pokazala da oblik usana ne utiče na sposobnost žene da doživi orgazam tokom seksa sa partnerom.

- Ako već imate orgazme sami sa sobom- odlično, ali ono što je zaista važno za ispunjen seksualni život su poverenje, otvorenost i komunikacija- kaže seksolog Pola Hol.

Ako ni to ne vrši posao, uvek preostaje dobra olovka za usta.

Povezane vesti: Otkrivena tajna ženskog orgazma Žene više vole muškarce ženstvenih crta lica Orgazam kod žena traje 15 sekundi Žene bi se zbog idealne figure odrekle seksa Trećina žena u Evropi pati od gubitka libida

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.