Objavljena čitulja za Arkana 17 godina nakon ubistva: Komandante, nikad nećemo zaboraviti…

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jan.2017, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljena čitulja za Arkana 17 godina nakon ubistva: Komandante, nikad nećemo zaboraviti…

Danas se navršava 17 godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, a u Večernjim novostima objavljena je čitulja koju je Arkanov venčani kum dr Borislav Pelević posvetio svom prijatelju.

- Komandante, dragi kume, nikada nećemo zaboraviti sve što ste učinili za Srbiju, srpski narod u Hrvatskoj, Bosni i na Kosovu i Metohiji. Vi ste jedan od poslednjih srpskih heroja u našoj istoriji. Počivajte u miru - piše u čitulji.

Borislav Pelević je bio jedan od komandanata Arkanovih Tigrova. Nakon ubistva Željka Ražnatovića, došao je na čelo Stranke srpskog jedinstva koju je osnovao Arkan.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE ŠTO NISTE ZNALI O ARKANU: Partizanov sin, a Delija, Komandant, Hibrid, MISTERIJA! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jan.2017

Arkan na latinskom znači Misterija. I koliko god o Željku Ražnatoviću svi skoro sve znali, njegov život upravo i dan danas jeste jedna velika - MISTERIJA!..Danas se navršava 17 godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana. O njegovom burnom životu zna se mnogo, ali ima i dosta misterije. Mi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Objavljena citulja za Arkana 17 godina nakon ubistva Komandante nikad necemo zaboraviti...

Izvor: medio.rs, 15.Jan.2017

- Vi ste jedan od poslednjih srpskih heroja u našoj istoriji. Počivajte u miru - piše u čitulji..Danas se navršava 17 godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, a u Večernjim novostima objavljena je čitulja koju je Arkanov venčani kum dr Borislav Pelević posvetio svom prijatelju.-...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.