Obeležavanje 9. maja - Dana Pobede nad fašizmom u Drugom svetskom

Izvor: Beta Video, 09.Maj.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležavanje 9. maja - Dana Pobede nad fašizmom u Drugom svetskom

BEOGRAD - Na Groblju oslobodilaca Beograda gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Djordjević i predstavnici ambasade Rusije položili su vence na Spomenik oslobodiocima Beograda i Spomenik Crvenoarmejcu. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djordjević: Pokolenjima mora prenosti istina o dešavanjima u Drugom svetskom ratu

Izvor: Beta Video, 09.Maj.2019

BEOGRAD - Predstavnici Vlade i Grada poručili su danas, nakon što su položili vence na Groblje oslobodilaca Beograd, da heroji nisu zaboravljeni i da će Srbija uvek biti na strani istine. Odajemo počast herojima koji su dali živote za našu slobodu, nikada ih nećemo zaboraviti, rekao je minstar...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Gradonačelnik Radojičić i ministar Đorđević položili vence povodom 9. maja

Izvor: Blic, 09.Maj.2019

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević položili su danas vence na Groblju oslobodilaca Beograda u okviru državne ceremonije obeležavanja Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.