OVO JE RAZLOG KRVAVOG PIRA NA ČUKARICI?! Potraga za napadačem i dalje traje, sve vrvi od policije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 23:26

OVO JE RAZLOG KRVAVOG PIRA NA ČUKARICI?! Potraga za napadačem i dalje traje, sve vrvi od policije (FOTO)

Proglašena je akcija Vihor

Večaras je kod osnovne škole "Miloš Crnjanski" u Žarkovačkoj ulici ubijen mladić (31), dok je ranjen drugi mladić (27), a u međuvremenu je proglašena i akcija Vihor. Mladić je ubijen večeras, dok je drugi teško ranjen.

Kako se saznaje, ubijeni mladić je imao na telu četiri uboda nožem. On nije imao dokumenta kod sebe. Navodno, u sukobu u kojem je upotrebljen nož, ranjen je mladić star 27 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je njegov drug ostao na licu mesta mrtav. Sumnja se i da je napadač povrđen.

Prema prvim informacijama sa terena, ubistvo se desilo van dvorišta škole, a kako javlja reporter "Blica", u kraju je veliki broj policajaca koji traže begunca lampama. Nezvanično, sumnja se da ubica nije daleko odmakao i postoji mogućnost da je i dalje u blizini.

Trojica mladića sedela je večeras na klupi pored škole kada im je prišao napadač. Posle kraćeg koškanja, dobacivanja i svađe napadač je nasrnuo na mladiće i tom prilikom nožem nasmrt izbo jednog, a ranio drugog dok je treći mladić ostao nepovređen.

Kako saznaje reporter "Blica", na licu mesta sukob je krenuo od međusobnog dobacivanja, a za sada nije poznato da li su ubijeni i ranjeni mladić poznavali ubicu.

Nezvanično, ubijeni mladić je živeo u soliteru u blizini, a svi imaju samo reči hvale za njega, a u kraju je bio poznat pod nadimkom "Kaspi". 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.