Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jul.2023, 22:32

Prve fotografije s lica mesta: Ubijen M.A. (31) kod škole na Banovom Brdu, napadač u bekstvu

Kako saznajemo na licu mesta, ubistvo se desilo van dvorišta škole.

Foto: Telegraf.rs


Večaras je kod osnovne škole „Miloš Crnjanski“ u Žarkovačkoj ulici ubijen M. A. (31), dok je ranjen B.D. (27), potvrđeno je za Telegraf, a u međuvremenu je proglašena i akcija Vihor. 
Podsetimo, mladić M.A. (1992) je ubijen večeras, dok je drugi teško ranjen B. D. (1994).
Kako saznajemo, M. A. je imao na telu 4 uboda nožem. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nije imao dokumenta kod sebe.
Navodno, u sukobu u kojem je upotrebljen nož, ranjen je mladić star 27 godina, dok je njegov drug ostao na licu mesta mrtav.
Sumnja se i da je napadač povrđen.
Kako saznajemo na licu mesta, ubistvo se desilo van dvorišta škole.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA UBISTVA NA ČUKARICI Policija pretražuje kraj lampama, a ovo je razlog krvavog obračuna!? (FOTO)

Izvor: Blic, 02.Jul.2023

Večaras je kod osnovne škole "Miloš Crnjanski" u Žarkovačkoj ulici ubijen Marko. A. (31), dok je ranjen Branko.D. (27), a u međuvremenu je proglašena i akcija Vihor.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.