OVO JE MUŠKARAC KOJEG JE ŽENA IZBOLA NASMRT KOD POŽEGE: Monstruozno ga zlostavljala godinama, a on ćutao: Nije smeo da je prijavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 11:51

OVO JE MUŠKARAC KOJEG JE ŽENA IZBOLA NASMRT KOD POŽEGE: Monstruozno ga zlostavljala godinama, a on ćutao: "Nije smeo da je prijavi"

Stravično ubistvo desilo se u mestu Prijanovići kod Požege.

Žena sa područja Prijanovića kod Požege, sumnjiči se da je svojeg supruga ubila nožem, a kako navode susedi ovog bračnog para, dugo već je bilo primetno da su njihovi odnosi narušeni.

- Sve je slutilo na neku tragediju, u njenom prisustvu čovek nije smeo da pisne. Pretila mu je da će ga ubiti, ko zna koliko dugo ga je zlostavljala, monstrum - objašnjavaju komšije ubice i žrtve, šokirani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon saznanja o stravičnom zločinu.

- Možda da je prijavio bi sve bilo drugačije, nije ni to smeo, bio je manji od makovog zrna - zaključuju komšije za Republiku.

Pretpostavlja se da je zločinu prethodila svađa.

Osumnjičena je uhapšena, a o slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Užicu.

Još uvek se utvrđuju sve okolnosti zločina.

Ovaj zločin dešava se u vreme kada se danima govori o jezivom ubistvu u Novom Sadu. Radi se o porodičnom nasilju takođe, s tim što je u Novom Sadu muškarac ubio svoju ženu, tako što je prvo onesvestio bušilicom, a nakon toga joj glavu probušio istom

Izvor: Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.