Izvor: Blic, 14.Mar.2024, 13:59

"PALILA MU JE ODEĆU I ŠTALU" Potresene komšije za "Blic" nakon što je žena ubila muža kod Požege: "Plašio se, pretila mu je smrću"

Sanela S. iz Prijanovića kod Požege osumnjičena je da je svog muža M. S. izbola nasmrt. Kako se sumnja, brutalnom ubistvu je prethodila svađa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BIO JE DUŠA OD ČOVEKA, PIJANA GA STALNO KINJILA" Komšije o ženi MONSTRUMU nemaju lepe reči! Novi JEZIVI detalji o osumnjičenoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024

Jeziv zločin koji je potresao Srbiju..Za ženu (45) koja je je osumnjičena da je u sredu u noć, malo pre ponoći, nožem ubila svog muža (55) u selu Prijanovići kod Požege, komšije nemaju lepe reči da kažu. Zločin se desio u njihovoj porodičnoj kući, a saznaje se da je ubistvu prethodila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.