OVO JE MAJKA KOJU JE ZVERSKI UBIO BIVŠI SUPRUG: Deca su ostala bez oba roditelja, trauma za ceo život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 22:42

OVO JE MAJKA KOJU JE ZVERSKI UBIO BIVŠI SUPRUG: Deca su ostala bez oba roditelja, trauma za ceo život!

B.Š. (44) tragučno je nastradala kada ju je ubio bivši suprug E.T. (44)

E.T. izvršio je samoubistvo nekoliko sati nakon zločina koji je počinio.

Prema rečima komšija i poznanika bivši supružnici bili su prekrasna familija koja nikada nije imala problema ni sa kim iz sela Rasno u Sjenici.

Ubijena žena je sa njeno dvoje maloletne dece koji su u trenutku ubistva bili u drugoj sobi danas navodno trebala da ode put Nemačke, a prethodno se vratila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << živi sa roditeljima nakon razvoda i sa sobom povela decu.

Prema saznanjima E.T. je do mesta gde žive njeni roditelji došao motornim sankama. On je ubio i njene roditelje F.Š. (64) i Š.Š. (60), ali je ranio i njenog brata B.Š. (35) i dvoje rođaka koji su se u tom trenutku našli u porodičnoj kući, Z.A. i N.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.