OVO JE DARKU LAZIĆU SPASLO ŽIVOT: Lekar otkrio šta je bilo ključno da pobedi NAJVAŽNIJU ŽIVOTNU BITKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE DARKU LAZIĆU SPASLO ŽIVOT: Lekar otkrio šta je bilo ključno da pobedi NAJVAŽNIJU ŽIVOTNU BITKU!

Darko Lazić, koji se devet dana nalazi u KBC Zemnu posle stravičnih povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći, oporavlja se, kako je rekao lekar, zahvaljujući mladosti.

- Svakim danom mu je sve bolje, ali neće skoro izaći iz bolnice. Dobro je što je Darko mlad, pa je njegov organizam uspeo da se izbori - rekao nam je jedan od doktora iz KBC "Zemun".

Podsetimo, pevač je bio šest dana u veštačkoj komi u koju su ga uveli lekari zbog povreda koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bile opasne po život, a 25. oktobra izvađena mu je slezina, čime su lekari zaustavili obilno unutrašnje krvarenje.

Darko Lazić je 23. oktobra ujutru doživeo jezivu nesreću na putu Subotište-Brestač. Oseća se mnogo bolje, skinut je sa aparata sa disanje, a skinuti su mu i zavoji oko glave.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.