Izvor: Blic, 03.Dec.2016, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"OVO BRITNI? NEMOGUĆE!" Urnebesne reakcije "tviteraša" na prve fotografije iz novog filma o pop zvezdi

Ni činjenica da Britni Spirs nije dala dozvolu TV mreži "Lifetime" da snime film po motivima njenog života, pa čak ni prvi, mahom negativni komentari na fotografije sa seta koje su se nedavno pojavile na društvenim mrežama, nisu obeshrabrile producente da nastave sa snimanjem.

Čini se, desilo se upravo suprotno. Urnebesni komentari na fotografije glumačke ekipe koja će na TV ekranu tumačiti Spirsovu, Džastina Timberlejka i Kevina Federlajna, kao da su dali dodatnu motivaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rediteljima i producentima ovog TV projekta.

I know Britney had some rough times, but the casting for her Lifetime movie is a travesty. pic.twitter.com/aoTALTR1t3

- Jasno mi je da je Brtni prošla kroz ozbiljne životne traume, ali izbor glumačke ekipe za ovaj film, prava je lakrdija - našalila se jedna tviterašica na svom profilu.

These first stills from the upcoming Britney Spears Lifetime biopic are, to be frank, a hate crime. pic.twitter.com/BkfyA3t9l5

- Prve fotografije iz novog filma o životu Britni Spirs su zločin iz mržnje - bio je oštriji drugi tviteraš.

Inače, Džastina i Spirsovu u ovom filmu igraju mladi i prilično anonimni glumci Nataša Beset i Natan Kiz, a sudeći prema reakcijama fanova na objavljene fotke, njih dvoje će biti meta "hejterima narednih meseci.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izvinite, ko ste vi? (FOTO)

Izvor: Mondo, 03.Dec.2016

Ne prepoznajete popularnu pevačicu i njenog bivšeg dečka?..Ni mi!..Nedavno je objavljeno da će biti snimljen film o životu, propasti i ponovnom "uzdizanju iz pepela" jedne od najpopularnijih pop pevačica na svetu Britni Spirs...Produkcijska kuća Lifetime, objavila je slike ekipe koja će igrati...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.