OVI KRIJUMČARI NEMAJU DUŠE: Pokušali da unesu 220 malih bića preko Horgoša

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:11

OVI KRIJUMČARI NEMAJU DUŠE: Pokušali da unesu 220 malih bića preko Horgoša

Vozač kombija je rekao da nema ništa da prijavi, a onda je usledilo šokantno otkriće

Na graničnom prelazu Horgoš sprečen je pokušaj krijumčarenja 220 akvarijumskih ribica u putničkom kombiju pančevačke registracije, kojim je iz Bratislave ka Beogradu putovalo devet putnika, saopštila je danas Uprava carina.

Nakon obavljene provere utvrđeno je da krijumčarene akvarijumske ribice ne pripadaju zaštićenim vrstama.

One će biti zbrinute u zoološkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrtu "Palić" do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog protiv vozača kombija.

Kako je sapšteno, 42-godišnji vozač kombija je rekao da nema ništa da prijavi i da i on i putnici imaju samo lični prtljag.

Međutim, pregledom prtljažnog dela, ispod kofera i torbi carinik je našao termo kutiju u kojoj se nalazilo nekoliko kesa sa ukupno 220 akvarijumskih ribica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.