Izvor: Beta OMS, 25.Okt.2012, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTP banka na Sajmu knjiga predstavlja dela najbolje svetske šahistkinje Judit Polgar „Šahovsko igralište” 1 i 2

Deca najbolje uče šah igrajući se OTP banka Srbija poziva Vas da prisustvujete promociji knjiga najuspešnije šahistkinje na svetu, Judit Polgar, “Šahovsko igralište“, 1 i 2, koje predstavljaju udžbenik za učenje šaha za decu. OTP banka, kao prijatelj počasnog gosta ovogodišnjeg Sajma knjiga, Mađarske, podržala je dolazak jedne od najuspešnijih šahistkinja ikada, Judit Polgar. U okviru knjiga „Šahovsko igralište” 1 i 2 Judit Polgar na zanimljiv način objašnjava pravila šaha, kako bi se na najbolji način deca zainteresovala za ovaj intelektualni sport. Zahvaljujući OTP banci, obe knjige su prevedene i prilagođene srpskom jeziku, tako da će početnici u šahu imati na raspolaganju udžbenik, koji je priredila najbolja šahistkinja ikada.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Sajam knjiga na B92 " šesti dan

Izvor: B92, 26.Okt.2012, 10:30

Dve velike mađarske zvezde, jedna književna a jedna sportska obeležiće šesti dan 57. Sajma knjiga u Beogradu, a mi Vam i dalje poklanjamo vrhunske knjige i ulaznice za sajam...Najuspešnija šahistkinja na svetu, Mađarica Judit Polgar, gošća je ovogodišnjeg Sajma knjiga, gde će predstaviti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.