OTKRIVENO ŠTA SE KRIJE IZA EKSPLOZIJE NA NIJAGARI? Svi su mislili da je teroristički napad, međutim... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2023, 01:40

OTKRIVENO ŠTA SE KRIJE IZA EKSPLOZIJE NA NIJAGARI? Svi su mislili da je teroristički napad, međutim... (VIDEO)

Iako se sumnjalo na terorizam neke indicije pokazuju da je pitanju neoprezna vožnja.

Eksplozija na mostu "Duga" koji povezuje SAD i Kanadu na Nijagarinim vodopadima najverovatnije je izazvana neopreznom vožnjom, javljaju agencije pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Prethodno je iz Federalnog istražnog biroa (FBI) saopšteno je da se incident istražuje kao pokušaj terorističkog napada.

Fox is now softly walking back its claims that the >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Niagara explosion was a terrorist attack as details from the situation continue to emerge. pic.twitter.com/k6SPAPf2EV

— nikki mccann ramírez (@NikkiMcR) November 22, 2023

Bela kuća saopštila da je predsednik Džo Bajden obavešten o incidentu na mostu na granici i da pažljivo prati situaciju.

🚨Big Explosion Just Occured at Niagara Falls On US-Canada Border At Rainbow Bridge

ALL FOUR international border crossings between the United States and Canada in Western New York are now closed.

Apparently, a vehicle containing an unknown number of people and contents… pic.twitter.com/CDKK9t0Hc5

— UltraMJTruth (@MJTruthUltra) November 22, 2023

Američki mediji prethodno su objavili da su dve osobe stradale u eksploziji automobila na mostu Rejnbou, kod Nijagarinih vodopada, koji povezuje SAD i Kanadu.

Wild video showing the car that exploded in Niagara Falls traveling in excess of 75mph+ before going airborne pic.twitter.com/58ExNjU4fY

— DC_Draino (@DC_Draino) November 22, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.