OTKRIVENO! Evo u kom stanju su povređeni u masakru na Cetinju

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2022, 18:52

OTKRIVENO! Evo u kom stanju su povređeni u masakru na Cetinju

Troje od četvoro hospitalizovanih pacijenata u Kliničkom centru je na intenzivnoj nezi, pacijenti u bolnici na Cetinju van životne opasnosti.

Iz Kliničkog centra Crne Gore je saopšteno, povodom jučerašnje tragedije na Cetinju, da se u toj ustanovi na lečenju nalaze četiri pacijenta - troje je na intenzivnoj nezi, a jedan od njih je životno ugrožen. Dva pacijenta u cetinjskoj bolnici su van životne opasnosti.

Jedan od ranjenih pacijenata, hospitalizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u KCCG-u, trenutno je stabilan, van životne je opasnosti i smešten je na Klinici za neurohirurgiju.

- Drugi pacijent je nakon prijema operativno zbrinut, ima povrede moždanih struktura i koštanih struktura glave, grudnog koša, životno je ugrožen i nalazi se u Centralnoj intenzivnoj jedinici - navode iz te ustanove.

Treći pacijent ima povredu trbušnih organa, dominantno jetre, operativno je zbrinut i na merama dalje intenzivne terapije i monitoringa koji je takođe smešten u intenzivnoj jedinici.

- Četvrti pacijent ima povrede vrata, grudnog koša, otvoreni prelom desne nadlaktice, takođe operativno zbrinut i dalje zahteva tretman u intenzivnoj jedinici - saopštili su iz Kliničkog centra.

Direktor cetinjske bolnice Ivan Ivanović rekao je za TVCG da su dve osobe - muškarac i žena, hospitalizovane u toj bolnici nakon ranjavanja u jučerašnjoj tragediji, stabilnog opšteg stanja.

- Van životne su opasnosti - kazao je Ivanović, kako prenosi Portal RTCG.

On je naveo da su u tu bolnicu juče oko 16 sati počeli da pristižu prvi pacijenti.

- Nažalost, među njima su bile dve osobe kojim je po prijemu konstatovana smrt. Tri pacijenta su transportovana u KCCG - dodao je Ivanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.