OTKRIVENA STRAŠNA SEKTA: Držao 50 žena kao robinje i pekao im ruke! Policija pronašla DECU OD GODINU DANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENA STRAŠNA SEKTA: Držao 50 žena kao robinje i pekao im ruke! Policija pronašla DECU OD GODINU DANA

Tamo su žene živele sa svojom decom u pretrpanim stanovima u lošim sanitarnim uslovima.

Izraelska policija saopštila je danas da je upala u prostorije grupe nalik sekti, u kojima je desetine žena i dece držano i zlostavljano u "ropskim uslovima", u ultra ortodoksnom kraju Jerusalima.

Policija je saopštila da je 60-ogodišnji muškarac uhapšen zbog sumnje da je rukovodio grupom i da je počnio teška krivična dela nad osobama koje su bile pod njegovim uticajem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenosi AP.

On i osam žena, njegovih saučesnica, osumnjičeni su da su izolovali oko 50 žena u kompleksu, kao i decu starosti od godinu dana do pet godina, sprečavajući ih da imaju kontakt s porodicama i spoljnim svetom.

Sumnja se da su žene bile seksualno eksploatisane i da su neke navodno morale da stavljaju ruke u vatru "da vide kako je u paklu", prenose izraelski mediji.

Istraživanje povodom sumnje da postoji takava sekta je počelo pre nekoliko godina, a obnovljena je nedavno pošto su neke žene pobegle i prijavile vođu vlastima.

Zahvaljujući njihovim svedočenjima, pojavili su se novi dokazi da postoji komuna ultraortodoksnih Jevreja koja deluje pod okriljem ženskog seminara.

Tamo su žene živele sa svojom decom u pretrpanim stanovima u lošim sanitarnim uslovima, a vođa seminara ih je, kako se sumnja, sistematski zlostavljao. On je uzimao novac koje su žrtve zaradjivale. Žene su potpuno bile izolovane od svojih porodica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.