OTKACILA ACU Tamara otisla kuci s Makaronom

Izvor: medio.rs, 31.Dec.2015, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKACILA ACU Tamara otisla kuci s Makaronom

Čim je Stanija Dobrojević proglašena za pobednicu "Farme 6", drugoplasirana Tamara Đurić napustila je Šimanovce - sa bivšim dečkom Dejanom Palićem Makaronom!

Makarona je čekao klaberku na skrivenom mestu, a Tamara je iz Šimanovaca otišla u njegovom automobilu dok je Aca Živanović, njen rijaliti dečko, otišao je kući sa svojom porodicom.

Đurićeva je Makaroni pohrlila u zagrljaj i poljubila ga, a na pitanja o Aci nije htela da odgovara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
Tamara je sa Dejanom završila u jednom beogradskom klubu. Klaberka se noćas oglasila i na Fejsbuku:

- Cunami volim vas, mi smo pobednici! Bogatija sam za sve moje farmere koji su me bodrili! Moja je pobeda što sam vas upoznala, što vas imam!!!
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

(FOTO) TAMARA OTIŠLA KUĆI SA MAKARONOM: Ispalila Acu i potrčala Dejanu u zagrljaj!

Izvor: Kurir, 31.Dec.2015

Tamara Đurić je ostala do samog kraja na imanju u Lisoviću. Ona se sa Stanijom borila za prvo mesto, ali je ostala bez njega...Čim je proglašeno da je Stanija pobednica Farme 6, Tamara je napustila Šimanovce i to sa Dejanom Palićem Makaronom...Ona je direktno iz studija otišla u njegov luksuzan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.