OTAC JELENE KARLEUSE OTKRIVA ONA JE NAZALOST BILA SA KRIMINALCEM

Izvor: medio.rs, 29.Okt.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC JELENE KARLEUSE OTKRIVA ONA JE NAZALOST BILA SA KRIMINALCEM

Dragan Karleuša, penzionisani visoki funkcioner MUP, koji je posle 5. oktobra bio na čelu grupe koja je radila na rasvetljavanju ubistva Slavka Ćuruvije, izjavio je juče na sudu kako je njegova grupa uradila sve što je moglo, ali je došlo do "zida" iza kojeg je Državna bezbednost.

Dragan Karleuša, otac pevačice Jelene Karleuše, odgovarao je i na pitanja o Zoranu Davidoviću Ćandi, sa kojim je njegova ćerka bila u vezi.

- Ćanda je bio sitni kriminalac, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << koji je, nažalost, imao neku vezu sa mojom ćerkom Jelenom. Video sam ga nekoliko puta, ali pre ovog događaja - izjavio je Dragan na sudu.

Podsetimo, svedpok tužilaštva Milovan Brkić ispričao je "da je Jelena Karleuša sa dečkom Ćandom bio u kolima u blizini mesta ubistva Ćuruvije kod Komercijalne banke, jer je Ćanda bio poslednja pratnja ubici Luki Pejoviću".
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.