OTAC DEČAKA POZNAT POLICIJI OD RANIJE: Otkriveni novi detalji ubistva i samoubistva u Novom Sadu - Mladić bio HAPŠEN, evo zbog čega

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 08:37

OTAC DEČAKA POZNAT POLICIJI OD RANIJE: Otkriveni novi detalji ubistva i samoubistva u Novom Sadu - Mladić bio HAPŠEN, evo zbog čega

Nezapamćena tragedija

Mladić (25) i devojka (23) koji su, kako se sumnja, u subotu ubili svoje dvoje dece, nakon čega su izvršili samoubistvo skočivši sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu, uzeli su se 2020. godine u Bačkom Petrovcu, nakon čega su dobili prvog sina. Potom su otišli za Novi Sad i prekinuli kontakt sa celom familijom i poznanicima.

Kako pričaju roditelji devojke, poslednji put su je videli 2020. godine kada se udala. Međutim, o tome kakva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila, svi pričaju drugačije.

Jedni tvrde da je bila problematična, da joj je i brat problematičan, dok sa druge strane pojedini je se sećaju kao fine devojke.

- Ona je upoznala njega ovde u selu kada je dolazio kod rodbine. Njegova majka je odavde poreklom - kaže jedan od komšija devojčinih roditelja.

Kuća u kojoj su živeli rođaci mladića prodata je i srušena, te niko u selu ne zna ništa o njima.

Međutim, kako se saznaje, ovaj otac koji je osumnjičen za ubistvo sopstvene dece, a koji je nakon njihove smrti izvršio samoubistvo, poznat je policiji od ranije.

- On je hapšen zbog posedovanja droge - kaže izvor i dodaje da devojka ima čist dosije.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Iz istrage saznajemo i da su u kući u kojoj su nađena tela dva dečaka u dnevnom boravku zatečeni egipatski simboli zagrobnog života.

- U sobi u kojoj su spavali bio je bračni krevet i beli krevetac - kaže izvor.

Podsetimo, ispred kuće njenih roditelja vladao je muk. Roletne su spuštene, a iz kuće su se čuli glasovi. Međutim, niko nije želeo da otvori vrata.

- Kada su policajci identifikovali tela, oni su obavestili njenu majku i oca. Oni su vest primili poprilično ravnodušno - kaže izvor.

Kako navodi naš sagovornik, njeni roditelji su u policiji rekli da nemaju uopšte kontakt sa ćerkom.

- Njeni roditelji nisu ni znali da su dobili još jednog unuka - kaže izvor.

Kako se saznaje, mladić i devojka su se venčali pre 4 godine i iste godine dobili prvog sina. Nakon toga odselili su se za Novi Sad.

Podsetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Kako se pisalo, ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu.

Ubrzo potom je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

Komšije ovog para su ispričale za da su čuli daje devojka Slovakinja, a da je mladić iz Vranja.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte.

Sektolog, Dimitrije Pastuović, rekao je za Telegraf.rs da se sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Zlatko Čonkaš/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.