ONI SU NASLEDNICI VELJE NEVOLJE: Ekipa sa Vračara preuzima srpsko podzemlje, država im poslala JASNU PORUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 11:11

ONI SU NASLEDNICI VELJE NEVOLJE: Ekipa sa Vračara preuzima srpsko podzemlje, država im poslala JASNU PORUKU

Na teritoriji Srbije otkriven je novi, Vračarski klan, čiji su članovi trenutno u bekstvu. Prema operativnim saznanjima su blisko sarađivali sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem.

Iz nedelje u nedelju javljaju se nove informacije vezane za kriminalne aktivnosti Belivuka i Miljkovića.

Otkrivena je još jedna kriminalna grupa koja je blisko sarađivala sa Veljom Nevoljom, samim tim i sa Kavčanskim klanom, pojašnjava Mladen Mijatović na TV "Pink".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Poznati su pod imenom Vračarski klan. Njihov vođa se zove Nikola Vušović Džoni, koga prate još četvorica ozbiljnih kriminalaca.

Svih pet čanova su u bekstvu, a prema informacijama se tvrdi da su na Pirinejskom poluostrvu. Mijatović je podsetio da je petorka bliska sa Kavačkim klanom, tj. njihovim vođom Radojem Zvicerom.

Navodi se da su imali ozbiljne namere u preuzimanju kriminalnog podzemlja u Srbiji. Svi su identifikovani i smatraju se izuzetno opasnima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Koja ekipa je trebalo da nasledi Belivukovu grupu?

Izvor: B92, 08.Mar.2021

Nikola Vušović, zvani Džoni, koji važi za saradnika kavačkog klana u Beogradu, navodno je nameravao da sa svojom grupom nastavi s poslovima Veljka Belivuka...Nova organizovana kriminalna grupa koja se spremala da nasledi uhapšenu grupu Veljka Belivuka (38), zvanog Velja Nevolja, i planirala da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.