ONESVESTILI GA KOLCEM PA IZBOLI 22 PUTA: Sklapa se mozaik gnusnog ubistva u Tutinu, evo kako je ubijeni mladić namamljen

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 17:57

ONESVESTILI GA KOLCEM PA IZBOLI 22 PUTA: Sklapa se mozaik gnusnog ubistva u Tutinu, evo kako je ubijeni mladić namamljen

Žena igrala dvostruku igru.

Mladić sa Peštera, koji je pronađen mrtav u subotu, kako se saznaje od osobe bliske njegovoj porodici, prvo je onesvešćen kolcem, a potom uboden nožem 22 puta. O uzrocima smrti momka u prvi mah nagađalo se, te se spominjalo i da je uboden kolcem, ipak, istina je da istim onesposobljen, a potom krvnički ubijen.

- Prvo su ga onesvestili udarcem drvenim kolcem, pa ga izboli 22 puta po telu. Ubačen je u bunar, a telo je obmotano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ćebe - kaže osoba bliska ubijenom mladiću.

Njegov nestanak prijavljen je 8. februara, dok je 10. pronađeno njegovo beživotno telo u bunaru u blizini kuće osumnjičenog za njegovo ubistvo. Kako se sumnja, u ubistvu su učestvovali još trojica muškaraca. Jedan je rođak osumnjičenog za ubistvo, a on mu je i pomagao nakon zločina da krvavu odeću spali i pobegne u Austriju, dok je treći razlog zašto je Nusretovo telo pronađeno. Kako su opisali članovi familije, on se sam predao policiji.

- Drugi osumnjičeni je razlog zašto je ubijeni momak uopšte pronađen. On je nakon ubistva pozvao policiju i rekao im "Ja sam učestvovao u zločinu, telo se nalazi na toj adresi, ali ga nisam takao prstom, samo sam pomagao". Tada se predao i uhapšen je - rekao je izvor blizak ubijenom momku.

Izvor blizak ubijenom mladiću ranije je potvrdio da je žena, sa kojom se viđao, pred ubistvo namamila momka porukom da dođe kod nje. Naime, iza svega je stajao njen bivši suprug, koji ga je dočekao ispred automobila, sa još dvojicom mladića, udario ga kolcem, a onda izboo nožem. Nakon toga, njegovo telo bačeno je u bunar.

Porodica ubijenog mladića sumnja da je ta žena igrala dvostruko, te je momku davala lažnu nadu, dok se sve vreme viđala sa svojim bivšim suprugom. U porukama se vide pretnje koji je osumnjičeni za ubistvo slao ženi pre nego što je telo pronađeno.

- Ona mu je davala lažnu nadu, da ga voli i da će se venčati. Ipak, sve vreme se viđala sa osumnjičenim za ubistvo, mislila je da će se pomiriti. Igrala je dvostruko, a bivši je bio ljubomoran i onda je došlo do ovoga - navodi rođaka ubijenog.

Istraga sugeriše da je ubijeni mladić bio namamljen u zamku porukom poslatom sa njenog telefona, koju, kako se sumnja, nije ona poslala. Kako je rekla osoba bliska ubijenom, on je "mučenički umro".

- Imao je 22 uboda od noža. Na kraju je zaklan i bačen u bunar - rečeno je.

Srbija Danas/Telegraf/Jelena Stefanović/Prenela: A.Z.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.