ON JE RATNI VETERAN, ČUO SAM DA JE BIO U ZATVORU! Meštani Belog potoka tvrde da znaju KO JE PUCAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 13:06

"ON JE RATNI VETERAN, ČUO SAM DA JE BIO U ZATVORU!" Meštani Belog potoka tvrde da znaju KO JE PUCAO!

Navodno, kako tvrde komšije, osumnjičena trojica su pokušala da ukradu dekorativne česme.

Pucnjava se odigrala kod kafane u Belom potoku, a za sada zvanično nije poznato ko je osumnjičeni za pucnjavu i da li ima veze sa žardinjerama.

Meštani Belog potoka s druge strane, tvrde je vlasnik lokala koji je preko puta poznatog restorana a koji prodaje dekorativne česme, upucao dvojicu, a trećeg pretukao.

- Ja sam jutros došao na posao, pa nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čuo pucnjavu, ali sam video policiju. Išli su niz ulicu gore-dole tražili nešto sa psima. Ne znam da li je on uhapšen - priča radnik iz ulice.

- On je ratni veteran, čuo sam da je već bio u zatvoru - drugi komšija dodaje.

Podsetimo, upucane su dve osobe, a treća (40) ima frakturu lobanje, povrede najverovatnije nanete motkom.

- Preko kamere je video lopove i onda je izašao i motkom odmah jednog udario u glavu, a onda su lopovi krenuli njega da jure, pa je zapucao i u voćnjaku pored kuće ih je upucao - priča jedan od meštana ulice u kojoj je sinoć u Belom potoku pored restorana došlo do pucnjave u kojoj su povređena trojica muškaraca.

Potraga za napadačem je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.