Izvor: Blic, 08.Apr.2023, 13:21

EVO KO JE UHAPŠENI ZBOG PUCNJAVE KOD KONOBE Bio u zatvoru zbog UBISTVA, a sada je dvojicu upucao, a trećeg pretukao MOTKOM

Zbog pucnjave koja se dogodila sinoć u Belom potoku kod kafane Konoba, uhapšen je Stevan I. (61), koji je motkom udario jednog muškarca, a dvojicu ranio iz pištolja, jer su, kako se sumnja, pokušali da opljačkaju njegovu prodavnicu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE PUCAO U BELOM POTOKU! Dvojicu ranio hicima iz pištolja, trećeg pretukao motkom zbog KRAĐE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023

Uhapšen muškarac koji je upucao dvojicu, a trećeg pretukao motkom ispred kafane u Belom Potoku...Pripadnici policije u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su muškarca (61) zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja i nošenje oružja...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Uhapšen zbog pokušaja ubistva: Jednog muškarca tukao motkom, u dvojicu pucao

Izvor: Radio 021, 08.Apr.2023

Policija je u subotu u Beogradu uhapsila S.I. (61) osumnjičenog da je prošle noći više puta motkom udario četrdesetjednogodišnjeg muškarca i teško ga povredio.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.