DETALJI PUCNJAVE ISPRED KAFANE U BELOM POTOKU: Povređeni pokušali da pokradu vlasnika - onda im je pucao u kolena?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 11:03

DETALJI PUCNJAVE ISPRED KAFANE U BELOM POTOKU: Povređeni pokušali da pokradu vlasnika - onda im je pucao u kolena?!

Upucana su dva muškarca, a jedan je udaren tupim predmetom.

U Belom potoku, gde je noćas kod kafane došlo do pucnjave povređena su trojica muškaraca, i to dvojica iz vatrenog oružja a jedan tupim predmetom. 

Kako se saznaje, oni su povređeni kada su pokušali da ukradu žardinjere i ukrase od betona, kada ih je napao vlasnik radnje koju su hteli da oštete.

- Pored kafane ima radnja gde se prodaju žardinjere i ukrasi od betona za dvorište. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njih trojica su noćas hteli da ih kradu. Izašao je vlasnik, jednog udario metalnom štanglom, a kada su ga pojurili sva trojica, uzeo je pištolj i tada jednog upucao u nogu a drugog u ruku - kažu.

Upucani imaju teške telesne povrede, a ovaj udareni lake.

Kako se saznaje, noćas oko 1:40 prijavljena je pucnjava.

Vatrenim oružjem je povređen je muškarac (33), a muškarac (40) ima frakturu lobanje, povrede najverovatnije nanete motkom.

Potraga za napadačem je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"VIDEO IH JE DA KRADU DEKORATIVNU ČESMU" Meštani Belog potoka tvrde da znaju KO JE UPUCAO dvojicu, a trećeg udario motkom u glavu: "Čuli smo da je već bio u zatvoru"

Izvor: Blic, 08.Apr.2023

- Preko kamere je video lopove i onda je izašao i motkom odmah jednog udario u glavu, a onda su lopovi krenuli njega da jure, pa je zapucao i u voćnjaku pored kuće ih je upucao - priča za "Blic" jedan od meštana ulice u kojoj je sinoć u Belom potoku pored restorana "Konoba" došlo do pucnjave u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.