OKOLO NAOKOLO: Novi radovi, evo kako do Cvijićeve ulice

Izvor: Mondo, 24.Jul.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKOLO NAOKOLO: Novi radovi, evo kako do Cvijićeve ulice

U centru Beograda zbog velikih radova i rekonstrukcije za saobraćaj od danas zatvorene nove ulice.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Od danas je uspostavljen jednosmerni režim saobraćaja u Ulici Starine Novaka, u zoni raskrnice sa Ulicom 27. marta, na potezu od Ulice kneza Danila do Ilije Garašanina.

Svi koji iz smera Slavije planiraju da idu ka ulicama Cvijićevoj i Zdravka Čelara mogu da koriste Ruzveltovu ili Takovsku ulicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Za saobraćaj će od danas do 12. avgusta biti zatvorena i Ulica Ratka Mitrovića, od Ulice Ace Joksimovića do Jablaničke ulice.

Ulica Kneza Višeslava, od Ulice Pionirske do Petra Martinovića, biće zatvorena za saobraćaj od danas do 2. avgusta.

Tek kreće haos: Cara Dušana, Dž.Vašingtona, Resavska...

Radovi u Ulici Ljubinke Bobić dovešće do zatvaranja ove ulice za saobraćaj isto od dans, pa sve do 26. avgusta i to u delu od Ulice Raška Dimitirjevića do Ulice Nedeljka Gvozdenovića, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zbog radova autobusi 33, 37, 48, 50, 52, 57 i 89 MENJAJU TRASE

Izvor: Blic, 24.Jul.2019

Promene rada linija javnog prevoza od danas od 8,30 sati do 12. avgusta biće u Ulici Ratka Mitrovića, na delu od Ulice Ace Joksimovića do Jablaničke ulice, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.