OGLASIO SE ADVOKAT DIJANE HRKALOVIĆ! Ovo su detalji hapšenja bivše državne sekretarke MUP-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2021, 21:30

OGLASIO SE ADVOKAT DIJANE HRKALOVIĆ! Ovo su detalji hapšenja bivše državne sekretarke MUP-a

Dijana bi uskoro trebalo da bude saslušana u Tužilaštvu za organizovani kriminal, u prisustvu trojice branilaca.

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović pozvana je danas u 15 sati da se javi u Sektor unutrašnje kontrole (SUK) , a dva sata kasnije ona se odazvala i to u pratnji svojih advokata.

Kako se saznaje, ubrzo nakon što je stigla u SUK uručeno joj je rešenje o hapšenju, nakon čega je, zajedno sa inspektorima otišla u svoj stan gde je izvršen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretres.

- Moja branjenica Dijana Hrkalović pozvana je danas u 15 sati u SUK. Oko 17 sati, došli smo zajedno u tu službu i nedugo potom ona je uhapšena. U SUK se u tom trenutku nalazio i Dejan Kovačević (bivši načelnik Uprave kriminalističke policije), dok je rešenje o hapšenju uručio policijski službenik I. P. Odatle se Hrkalović uputila u stan gde je izvršen pretres koji je okončan u 19:20 - kaže advokat Nenad Tasić.

Kako se saznaje, Pored Tasića, nju će zastupati i Sead Spahović i Ahmed Delimeđac. Niko od njih nije mogao da potvrdi zbog čega je tačno Hrkalović privedena, već očekuju da će to saznati od postupajućeg zamenika tužioca.

Podsetimo, Hrkalović je danas privedena, stan joj je pretresen, a kako se saznaje, u pitanju je istraga u vezi sa uklanjnjanjem tragova u slučaju ubistva karatiste Vlastimira Miloševića, a za koje je volšebno oslobođen Veljko Belivuk.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.