OGLASIO SE ABAZOVIĆ NAKON SASTANKA SA VUČIĆEM: Odnosi sa Srbijom prioritet

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 10:55

OGLASIO SE ABAZOVIĆ NAKON SASTANKA SA VUČIĆEM: "Odnosi sa Srbijom prioritet"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Crne Gore Dritan Abazović sastali su se danas na Svetskom Ekonomskom forumu u Davosu.

Odnosi Crne Gore i Srbije su prioritet, poručio je danas crnogorski premijer Dritan Abazović, koji se na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

#MNE🇲🇪 ulaže maksimalne napore da se na Zapadnom Balkanu promoviše politika regionalne saradnje, pomirenja, suživota, bolje ekonomske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povezanosti.

Odnosi sa 🇷🇸 prioritetni - spremni smo na intezivnu saradnju u svim oblastima od zajedničkog interesa. Sastanak na @wef sa @avucic. pic.twitter.com/QhCu7EA8uV

— Dr Dritan Abazovic (@DritanAbazovic) May 25, 2022

Abazović je napisao da Crna Gora ulaže maksimalne napore da se na Zapadnom Balkanu promoviše politika regionalne saradnje, pomirenja, suživota, bolje ekonomske povezanosti.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.