ODLOŽENA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Šapić otkrio razlog - ovo je novi termin!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 10:57

ODLOŽENA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Šapić otkrio razlog - ovo je novi termin!

Aleksandar Šapić obratio se pred konstitutivnu sednicu Skupštinu grada Beograda.

Predsednik Privremenog organa Aleksandar Šapić rekao je da će sednica biti odložena za dva dana. Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda, koja je bila zakazana za 19. februar, zakazana je za danas u 10 časova, ali će se ona održati u nedelju 3. marta.

- Prema poslednjim informacijama, gospodin Toma Fila će ovu skupštinu odložiti za dva dana, do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelje 3. marta i neće se naši odbornici tamo pojaviti da bi imao osnov da je odloži do tog datuma - saopštio je Aleksandar Šapić.

Šapić je rekao zašto su odlučili da odlože sednicu za još dva dana.

- 19. februara kada smo ptvi put odložili Skupštinu, s obzirom na specifičnost momenta, odlučili smo se da podignemo lstvicu legitimiteta i da vidimo da li ćemo uspeti sa Nestorovićem da se dogovorimo, koga smo smatrali jedinim kredibilnim - rekao je Šapić.

- Da više ne ulazimo u šizofreniju koja se stvorila, iz tog razloga, ljudi koji odlučuju kod nas, došli u situaciju da preispitaju svoje stavove o tome da li je Nestorović legitiman, kad ga ni njegovi ne smatraju legitimnim. Juče sam rekao da sam ostao pri starom stavu, ukoliko smo prihvatili stav da je Nestorović jedini legitiman, za to sam da ostanemo pri njemu. Znate i sami, da sam ponavljao da ne smatram da je nelegitimno jer je tako funkcionisala politička scena i proteklih 20 godina. Ne mislim da je loše, nelegitimno da sklopite većinu sa ljudima koji žele da podrže vašu politiku javnu.

- Zbog svega toga smo odlučili da pomerimo, da dobijemo još dva dana, da bi porazgovarali, stavili sve na sto. Sinoć sam slušao Veselinovića, da nam neće dozvoliti ako odlučimo da formiramo većinu, da će nas fizički sprečiti. Da dovode u pitanje nove izbore. Kažu da neće bojkotovati izbore, već da neće dozvoliti da se oni sprovedu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo odložena sednica Skupštine Beograda, odbornici će "raditi" i u nedelju

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2024

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će današnja sednica Skupštine grada ponovo biti odložena, do nedelje 3. marta.

Nastavak na Radio 021...

"NAŠI ODBORNICI SE TAMO NEĆE POJAVITI" Šapić: Odlaže se sednica Skupštine grada Beograda, rok ističe 3. marta u podne

Izvor: Blic, 01.Mar.2024

Predsednik privremenog organa i kandidat SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić saopštio je da se današnja Sednica Skupštine grada odlaže za dva dana. Ona će biti održana u nedelju, 3. marta, do podne, kada ističe zakonski rok i do kada će lista "Beograd ne sme da stane" zauzeti konačan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.