OD SLAVIJE DO TRGA REPUBLIKE: Danas PEŠAČKA SUBOTA u Beogradu od 9 do 17h!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2017, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD SLAVIJE DO TRGA REPUBLIKE: Danas PEŠAČKA SUBOTA u Beogradu od 9 do 17h!

Obeležava se manifestacija "Beogad voli ploče"

U Beogradu se danas od 9 do 17 sati organizuje pešačka subota sa više manifestacija, na delu od Slavije do Trga Republike.

Gradski menadžer Goran Vesić je rekao za Pink da se obeležava manifestacija "Beogad voli ploče", na Cvetnom trgu, to jest berza ploča od 11 sati.

 - Prošle godine smo na Svetski dan ploča organizovali prvu berzu gramofonski ploča, vinilnih ploča. Od ove pešačke subote ona će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti tradicionalna i održavaćemo je svake subote. Cvetni trg je pravo mesto za to, nadam se da će biti tradicionalna, vinilne ploče ulaze ponovo u modu i Beogad prati te trendove -  rekao je Vesić.

On je govoreći o Pešačkoj suboti rekao da je od 9 sati zatvorena cela Ulica Kralja Milana,između Slavije i Trga Republike.

 - Ideja je da to bude praznik za porodice i zato će poseban program organizovati Dečji kulturni centar Beograda. Puno predstava i raznih sadržaja za decu. Agencija za bezbednost saobraćaja će imati svoje štandove i deliti materijale, a biće organizovan muzej automobila, sportski događaji i drugo. Radićemo to svake prve subote u mesecu -  naveo je Vesić.

On je dodao se danas obeležava i 200 godina postojanja bicikla i da će tim povodom, takođe, biti organizovan niz manifestacija u gradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.