OD OVOG ZAVISI CEO TOK SLUČAJA? Oglasila se Kostina advokatica - evo šta se trenutno dešava sa dečakom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 18:24

OD OVOG ZAVISI CEO TOK SLUČAJA? Oglasila se Kostina advokatica - evo šta se trenutno dešava sa dečakom

Advokatica osumnjičenog dečaka Irina Borović potvrdila je ovu informaciju, ali i otkriva od čega zavisi dalji tok slučaja.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je ranije danas saopštilo da Kosta K. (14), koji je hicima iz pištolja danas usmrtio devet osoba u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ne podleže krivičnoj odgovornosti.

- Sada bi trebalo da se urade toksikološke analize na VMA, nakon čega će sa njim obaviti razgovor predstavnik Centra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za socijalni rad. Nakon toga, sa njim će razgovore obaviti i psiholog i psihijatar i od toga će zavise naredni koraci - kaže za Nova.rs Irina Borović.

Ona dodaje da je ocu dečaka određeno zadržavanje do 48 sati, te da će on biti saslušan u petak. Tada će se odlučivati i o tome da li će mu biti određen pritvor ili će biti pušten na slobodu.

Podsetimo, pucnjava se dogodila jutros oko 8 sati u školi na Vračaru. Ubijeno je devet osoba, među kojima osmoro dece i čuvar. Kako je ranije danas saopštio MUP, osumnjičeni učenik je duže vreme planirao zločin. U njegovom stanu pronađen je spisak sa učenicima koje je planirao da likvidira, kao i nacrt škole u kojoj se dogodio zločin.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu čitajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.