OD CIFRE SUZE OCI Anabela trazila gomilu para da bi s cerkom usla u Parove

Izvor: medio.rs, 18.Sep.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD CIFRE SUZE OCI Anabela trazila gomilu para da bi s cerkom usla u Parove

- Iz produkcije smatraju da bi gledaocima bilo zanimljivo da vide kako funkcionišu zajedno majka i ćerka - kaže izvor blizak produkciji "Parova"

Iako je potpuno neizvesno kada će startovati nova sezona “Parova”, glasine o potencijanim učesnicima ne prestaju, a kako se priča, Anabela Đogani je od produkcije tražila neverovatnih 6.000 evra nedeljno da bi u rijaliti ušla sa ćerkom Lunom.

– Iz produkcije smatraju da bi gledaocima bilo zanimljivo da vide >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kako funkcionišu zajedno majka i ćerka. Zato su i pozvali Anabelu i predložili joj da uđe s ćerkom, međutim, ona im nije dala odmah odgovor. najpre je rekla da ima obaveze i da joj ne treba još jedan rijaliti, ali kada je malo bolje razmislila, i pretpostavljam konsultovala se s nekim, javila je da možda mogu da se organizuju i uđu u vilu, ali za nedeljni honorar od 6.000 evra, od čega bi ona uzela 5.000 a Luna 1.000 evra. Iskreno, ne bi bilo fer prema ostalim takmičarima da njoj daju toliko veliki honorar, što su joj i objasnili. Videćemo, možda Anabela opet razmisli pristane da uđe za manje para – navodi izvor magazina “Star”.

Foto: Djogani Luna

Da podsetimo, Anabela je učestvovala na “Farmi 6″, koju je napustila nakon napada gušenja posle kojeg je završila u Urgentnom centru.

Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.