OBRT: Opačić nije učestvovao u ubistvu Bojovića!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2013, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRT: Opačić nije učestvovao u ubistvu Bojovića!

BEOGRAD - Došao da fizikališe, završio iza rešetaka!

Pavle Opačić (35) iz Novog Sada, koji je u petak uhapšen u Kragujevcu zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Nikole Bojovića (39), priveden je greškom!

- Dosadašnjom istragom utvrđeno je da Opačić nema nikakve veze s likvidacijom mlađeg brata Luke Bojovića (40), vođe nekadašnjeg „zemunskog klana“. On, takođe, nije bio član grupe Slobodana Šaranovića (75), koji je uhapšen u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Crnoj Gori zbog sumnje da je organizovao ubistvo kako bi osvetio ubistvo brata Branislava Šaranovića - nezvanično kaže izvor Kurira iz istrage.

Policija je prilikom hapšenja Pavla Opačića čak sumnjala da je on direktni izvršilac naručenog ubistva Nikole Bojovića.

- Međutim, taj mladić nema nikakve veze s tom likvidacijom - kaže naš sagovornik.

Podsetimo, Pavle Opačić uhapšen je 2. avgusta, kad je krenuo na ljubavni sastanak. Opačić je trebalo da se nađe s jednom devojkom, ali su se ispred njega odjednom stvorili pripadnici Žandarmerije, koji su mu stavili lisice na ruke.

Mladić je obavljao građevinske poslove na kući jedne Kragujevčanke, koju je ona dobila u nasledstvo.

- Vlasnica kuće godinama živi u Crnoj Gori - kaže izvor Kurira.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.