Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 07:57

OBLAČNO VREME U CELOJ SRBIJI: Ujutru magla, tokom dana olujni udari vetra - dobro se obucite, sve će pucati od HLADNOĆE

Vremenska prognoza za subotu, 3. decembar

Vreme u Srbiji ujutru po kotlinama i dolinama reka južne i jugozapadne Srbije magla. Tokom dana umereno do potpuno oblačno uz slab i umeren jugoistočni vetar koji će posle podne u košavskom području biti u pojačanju.

Tokom noći oblačno u košavskom području uz umeren i jak jugoistočni vetar koji će na jugu Banata i u donjem Podunavlju imati olujne udare. Slaba kiša očekuje se mestimično na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapadu i jugu zemlje. Jutarnja temperatura od -1 do 3, najviša dnevna od 7 do 11, u Timočkoj Krajini oko 4 stepena Celzijusa.

I u glavnom gradu umereno do potpuno oblačno, uz slab i umeren jugoistočni vetar koji će posle podne i uveče biti u pojačanju na umeren i jak. Jutarnja temperatura od 0 do 2, najviša dnevna oko 9 stepeni.

U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata i u donjem Podunavlju imati povremeno i olujne udare, posebno u nedelju i ponedeljak ujutru. U utorak posle podne vetar će kratkotrajno biti u slabljenju i skretanju na severozapadni.

Na planinama se očekuje topljenje snega. Tokom dana pretežno oblačno, u nedelju mestimično sa kišom, u ponedeljak uglavnom suvo, a u utorak sredinom dana ponovo sa kišom koja se prvo očekuje na severozapadu zemlje, a posle podne i u ostalim predelima.

Sredinom sedmice suvo, a zatim ponovo povremeno kiša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra olujni vetar u košavskom području

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Dec.2022

Sutra ujutro po kotlinama i dolinama reka južne i jugozapadne Srbije biće magla a tokom dana umereno do potpuno oblačno mestimično sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vremenska prognoza 4. decembar

Izvor: RTS, 03.Dec.2022

Vetrovito vreme u Srbiji narednih 7 dana. Prognostičari za sutra upozoravaju na jaku košavu, koja će u Banatu imati orkanske udare od preko 100 km/h. Mestimično će biti i slabe kiše. Temperatura od 2 ujutru, tokom dana do 12 stepeni. .  .Prognoza vremena, upozorenje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.